Testimonials


Wij vinden het heerlijk als onze lichtpuntjes hun eigen leven leiden en ze bijdragen aan eenieders inspiratie om al dat licht te helpen verspreiden.

Deze reacties bereikten ons spontaan:

# Rika Maris, massagetherapeute bij Brisa do Mar met gouden handen & een gouden hart:

“Jouw lichtpuntjes zijn fijne, warmhartige afsluiters van mijn massages. Ik laat klanten na afloop een kaartje trekken en die zijn altijd op een of andere mooiige manier toepasselijk op de levensfase waarin mijn klant zich bevindt. Voor veel mensen ook letterlijk een 'licht-(in het donker)puntje' en een boodschap die mee genomen word om te delen of te koesteren.”

# Helga Cilano, warmhartig mens & moeder en enthousiaste HR-medewerker bij Carglass:

“Ik vind het een inspirerende bijbel van gekleurde kaartjes met leuke boodschappen. Ze maken me blij, zetten me tot nadenken, geven me zin om mensen nog liever te zien, doen me lachen en wenen, ... Het is een mooi doosje vol verrassingen.”

# Karine Valy, hart & ziel van La Bottega in Hasselt en vorig jaar nog winnaar van de LIVIA-award voor vrouwelijke ondernemers,

besliste al bij de eerste oogopslag om de Doosjes vol Lichtpuntjes in haar assortiment op te nemen en ondertussen zijn er al meerdere bijbestellingen gevolgd. Bovendien liet ze weten dat de lichtpuntjes een fijne hulp waren om aan ieder van haar personeelsleden bij nieuwjaar een persoonlijke boodschap mee te geven en gaf ze aan er zeker van te zijn dat dat eerste doosje slechts het begin zou zijn van een ongelofelijke boeiende business.

# CEO Davy De Vlieger van Omega Pharma, bevlogen en efficiënte zakenman,

was bijzonder gecharmeerd door het concept van de doosjes en besliste op een half uurt tijd om zijn voltallig personeel bij de start van 2016 een gepersonaliseerd Doosje vol Lichtpuntjes te schenken - hun slogan indachtig: “Omega Pharma makes you better”.

# Vanessa Becker van Starterslabo, een gedroomde begeleidingscoach voor jonge ondernemers, postte de volgende boodschap op onze Lichtpuntjes-pagina op Facebook:

“Veerle, wij kregen van onze werkgever een aantal opties gepresenteerd waaruit we mochten kiezen als eindejaarsgeschenk. Ik koos voor jouw doosje vol lichtpuntjes. Elke dag kies ik met mijn "landschapbureau-collega's" het kaartje van de dag en dat hangen we aan onze deur. We hebben ook andere collega's een kaartje van de dag laten trekken en raad eens ... inmiddels komen al enkele collega's van de bovenverdieping spontaan naar beneden met de vraag of ze nog eens een kaartje van de dag mogen kiezen. Mooi, toch?”

# Andres Lesire, marketing manager bij Belisol, hartelijk & ambitieus zakenman & mens,

liet spontaan weten dat de Lichtpuntjes goed dienst doen op hun “dienst” en dat ze dagdagelijks uit hun doosje komen, ter inspiratie van de medewerkers.

Een gelijkaardige reactie kregen we van Barbara Strauven, Directeur Logistiek bij ter Heide Genk

 

# Voor de Startersbazaar van Starterslabo belandde een selectie van de lichtpuntjes in een eigenzinnige kader

**

Dit is slechts een beperkte selectie uit alle spontane reacties, die we met regelmaat ontvangen.

De lichtpuntjes zijn verder al gesignaleerd rond netwerktafels, als verrassing onder menige kerstboom & bij andere cadeaugelegenheden, tijdens workshops, praatsessies, er is zelfs al rond gedanst, op salontafeltjes, op nachtkamerkastjes, enzovoort, enzovoort, enzovoort.

Ken jij nog andere toepassingsmogelijkheden, laat ze ons dan zeker weten!