Lichtpuntjes op maat

 

Jouw bedrijf als lichtpuntje tussen de lichtpuntjes!??

 

Zowel Schoenen Torfs als Carglass kozen er bewust voor om hun medewerkers te belonen met een gepersonaliseerd Doosje Vol Lichtpuntjes.

Kim De Bock, verantwoordelijke Vorming en Opleiding bij Schoenen Torfs, zegt er het volgende over:

"Het gebruik van de Lichtpuntjes bij een coaching over 'in balans zijn van draagkracht en draaglast' was enorm verrijkend! Zij creëren kansen om écht contact te maken met jezelf en in verbinding te gaan met anderen. Kwetsbaarheid als kracht! Een kans van inspireren & worden geïnspireerd! Duidelijk is dat de Lichtpuntjes de mensen raken en dat ze er echt mee aan de slag gaan! Hoe aanstekelijk werken deze toch! Aan verschillende bureaus op ons hoofdkantoor zie je ook kaartjes hangen! Een fantastisch initiatief dat je ontwikkeld hebt, met zoveel mogelijkheden!! Dankjewel!"


 

Al eerder koos ook Omega Pharma voor Lichtpuntjes. CEO Davy De Vlieger was bijzonder gecharmeerd door het concept en besliste op een half uur tijd om zijn voltallig personeel bij de start van het nieuwe jaar een gepersonaliseerd doosje vol lichtpuntjes te schenken - hun slogan indachtig: “Omega Pharma makes you better”.

 

 

Wil jij ook een doosje vol met lichtpuntjes voor jouw personeel, klanten, stakeholders!?

Naast logo-integratie is ook verregaand maatwerk mogelijk. We kunnen spelen met vorm, formaat, aantal kaartjes, inhoud, etc.

Zelfs een integratie van jullie bedrijfswaarden en/of producten behoort perfect tot de mogelijkheden.

Alles is bespreekbaar!

Bedoeling is om een bijzondere synergie tot stand te brengen tussen de eigenheid van jullie sector/bedrijf en de onze.

Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier voor mogelijkheden en prijzen.

We love to play, we live to play … en we doen dat heel graag samen met jullie!!